Гаранция

Безпрецедентна гаранция в България. Заводската гаранция на автомобили с модели 580 и IX5 е 7 години или 150 000 км. E3 – 8 години гаранция на батерията. K01H, EV18 и EV200 – 2 години и пробег до 150 000 км. Специално разработените гаранционни пакети позволяват на всеки водач на автомобил Dongfeng да се наслаждава на всяко пътуване, независимо дали е с работни или ежедневни цели. Осигурете си нужното спокойствие без да се притеснявате за състоянието на вашия автомобил. Гамата от автомобили, които предлагаме, ще бъде до вас и на ваше разположение във всеки етап от живота или бизнеса ви.

Сервиз

Започвайки вашите изследователски или работни пътешествия с Dongfeng, вие ще се насладите не само на стабилен ежедневен партньор, но и ще получите високо и качествено ниво на услуги, които можем да ви предложим. Екипът ни от висококвалифицирани сервизни специалисти с дългогодишен опит ще ви помогне да поддържате вашия автомобил в най-добро състояние, наслаждавайки се на безопасно шофиране. В оторизираните сервизи на Dongfeng предлагаме експертно обслужване, екип от отлично обучени специалисти, гарантиращи най-добрата грижа за вашия автомобил. Влагането само на оригинални резервни части, гарантира качество и безопасност.

Тенекеджийно-бояджийни услуги

Ние предлагаме пълната гама от сервизни услуги, както механични, така и тенекеджийно-бояджийски в съвременно оборудваните бази на компанията.

Аксесоари

Специално създадени, така че да отговорят на нуждите и стандартите ви. Дали търсите повече функционалност или естетика зависи от вас, а широкият асортимент ще бъде на ваше разположение във всеки един момент от пътуването ви.

Ръководствата за употреба на моделите на Dongfeng