„Чайна Мотор Къмпани“ АД е официален партньор и вносител за българския пазар на автомобили с марката Dongfeng. Марката предлага качествени, сертифицирани за ЕС продукти с модерен европейски дизайн, съвременни технологии и системи за безопасност, с безпрецедентна гаранция за пазара.

В своята 46-годишна история DFM се е превърнала в индустриален лидер в областта на експлоатацията и управлението, производствените и маркетингови способности, в допълнение към изграждането на съставна и отворена система за научноизследователска и развойна дейност. По-специално, базите на DFM в Китай, Швеция, Германия и други страни участват в съвместни научни изследвания и разработки и се ангажират с технически иновации и приложение в индустрията.

До края на 2014 г. DFM е доставила на пазара общо 26,60 милиона превозни средства, от които нейните търговски превозни средства (камиони и автобуси) обхващат пълна гама от продукти, включително тежки/средни/леки, мини и модифицирани превозни средства със специално предназначение и други.

Пътническите превозни средства обхващат различни видове модели, включително седан, SUV, MPV, мини автомобил и т.н., а високопроходимите специални превозни средства за движение извън пътя обхващат пустинни превозни средства, офроуд камиони със задвижване на всички колела и други. Превозните средства с нови енергии обхващат различни видове хибридни превозни средства, BEV, превозни средства на природен газ и т.н.