“Когато нещо е ценно, няма как да остане незабелязано…”

Това за отнася за всичко направено с умисъл и стил, а за автомобилите с марка Dongfeng, важи с пълна сила. Съчетанието от високи технологии, лукс и елегантност, не случайно издига бранда на една от челните позиции на българския пазар.

Този китайски гигант успешно изгражда лидерството си в страната чрез комбинация от качествени продукти, иновации и ефикасни стратегии за адаптация към местните нужди.

Една от основните причини за успеха на Dongfeng в България, е фокусът върху качеството на продуктите. Компанията инвестира значително в научно-изследователска и развойна дейност, което се отразява върху високата изработка на автомобилите.

Множеството сертификати, спазването на най-високите европейски стандарти и екологични норми, утвърждават авторитета на марката и гарантират на клиентите, че са направили правилния избор.

Ценообразуването на автомобилите е в съответствие с пазарните изисквания в България и предоставя конкурентни предложения. Привлекателните финансови опции, предлагани от марката, включват гъвкави планове, които правят покупката на нов автомобил достъпна за широк кръг от потребители.

Китайският бранд Dongfeng предлага безпрецедентна гаранция в България.

С нея вашето автомобилно пътуване става не просто преживяване, а дългосрочна инвестиция в сигурност и комфорт. Нашите емблематични модели като 580 и IX5 идват със заводска гаранция от 7 години или 150 000 км, предоставяйки ви изключителна защита и спокойствие.

Моделът E3 предлага безупречно шофиране като идва с уникална 8-годишна гаранция на батерията. Това означава, че можете да бъдете уверени в дългосрочната ефективност и енергийна надеждност на вашия електрически спътник.

С нашите автомобили, вие получавате интегриран партньор, който ще ви бъде верен във всяка стъпка. Вие ни позволявате да гарантираме комфорт, като ви предоставим пълна гама от автомобили, винаги готови да отговарят на вашите изисквания и амбиции.

Друга причина, поради която да изберете нас, е качественото обслужване. С Dongfeng, вие не само си осигурявате стабилен и надежден партньор, но и висок клас услуги, които ще ви накарат да се влюбите във всяко шофиране.

Нашите опитни и квалифицирани сервизни експерти са тук, за да ви подпомогнат в поддържането на вашия автомобил в оптимално състояние, докато вие се наслаждавате на безопасно и комфортно пътуване.

В оторизираните сервизи на Dongfeng не предлагаме просто обслужване – предоставяме изключителен опит. Нашият екип е посветен на висококачествено обслужване и винаги наясно с последните иновации и технологични тенденции.

Истинската грижа за вашата кола се изразява чрез вниманието към детайлите – използваме единствено оригинални резервни части. Това не само гарантира високо качество, но и предоставя пълна безопасност за вашия автомобил. Нашите сервизи са оборудвани с последните технологии и инструменти, за да осигурим най-доброто възможно обслужване.

Екологичната насоченост на марката играе ключова роля в утвърждаването й като лидер на автомобилния пазар в България. Dongfeng интегрира иновативни технологии и екологични решения в цялата си гама автомобили.

Една от водещите инициативи е разработването на електрически превозни средства, които представляват не само отговор към растящата глобална загриженост за емисиите, но и интелигентен начин за справяне с нуждите на бъдещето. По този начин марката допринася за създаването на екологично осъзната общност, като намалява вредното въздействие върху околната среда и насърчава здравословната среда на живот.

Изберете ли Dongfeng, вие получавате верен приятел, който ще ви следва неотлъчно и сигурно във всяко едно приключение!